商品搜索
Search: 
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请 登录  或  注册
网站标志
当前位置
点评详情
发布于:2019-11-28 21:06:52  访问:35 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Uw Eigen Advertentiesite Beheren
Een advertentie website bouwen is goed te doen wanneer u in het bezit bent van een advertentie script. Een marktplaats script hoeft niet enorm prijzig te zijn. Marktplaats CMS is een ander woord om zo een PHP script aan te duiden. CMS slaat op content management systeem. CMS betekent website inhoud beheer.

Na het installeren van het marktplaats CMS heeft u de beschikking over een direct werkende advertentie website. De aanpassingen aan uw website zijn via het beheergedeelte te verrichten. Middels het marktplaats script kunt u inkomsten genereren met uw advertentie website. Denk aan geld vragen voor de registratie van een nieuwe gebruiker of het aanmaken van betaalde rubrieken. Bij het toevoegen van een advertentie zijn er extra opties waarvoor ook aparte prijzen ingesteld kunnen worden.

U kunt binnen een mum van tijd uw hele website ombouwen met behulp van het beheeromgeving op het moment dat u dat wilt. Zo zal een kleur wijzigen makkelijk te doen zijn. Indien een bezoeker na de aanpassing uw advertentie website bezoekt, zijn de nieuwe kleuren van uw website direct te zien. Het is doorgaans mogelijk om extra content pagina’s aan te maken met informatie.

Over het advertentie script is op eigen marktplaats beginnen meer te lezen. Het grote pluspunt van zo een script is dat u zelf geen script meer hoeft te schrijven. U hoeft geen PHP ontwikkelaar in te huren om een nieuw script te laten bouwen. Tevens is het de vraag of een programmeur bereid is voor hetzelfde lage bedrag een script voor u te bouwen. De aanschafkosten zijn vrij snel weer terugverdiend. Het is dan ook niet zo een uiterst duur script en u heeft veel mogelijkheden voor geld verdienen. Het advertentie script is zodoende een aantrekkelijk script voor internetondernemers. Er is vrij weinig kennis van de techniek nodig. Er worden voorbeeld rubrieken geïnstalleerd die u direct kunt gebruiken. Wanneer u wilt dan mag u die rubrieken op uw advertentie website gebruiken. Daarbij kunt u zelf rubrieken aanmaken en bestaande rubrieken bewerken.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 家具商城网站管理系统 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:021-98765432 
联系地址:上海市某某路某大厦20楼B座2008室   邮政编码:210000