商品搜索
Search: 
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请 登录  或  注册
网站标志
当前位置
点评详情
发布于:2019-11-28 21:10:08  访问:51 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Jouw Eigen Advertentie Site Opbouwen
Met een marktplaats script is een marktplaats website bouwen kinderspel. Zo een script kunt u kopen voor niet veel geld. Marktplaats CMS is een ander woord om zo een PHP script aan te duiden. Het is in feite een content management systeem. Een content management systeem zorgt ervoor dat het beheer van de website vrij eenvoudig te doen is.

Er wordt door het installatiescript een functionerende marktplaats website op uw webruimte geplaatst. Het beheergedeelte maakt het enorm gemakkelijk om uw advertentie website aan te passen. Na het installeren van het marktplaats script kunt u met het script bovendien geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld een prijs rekenen voor een nieuwe registratie op uw advertentie website. Iemand kan kiezen voor extra opties bij het aanmaken van een advertentie. Voor deze extra mogelijkheden zijn diverse prijzen in te stellen.

Een wijziging is via het beheergedeelte snel aangebracht. Zo zal een kleur veranderen makkelijk te doen zijn. U kunt in de beheergedeelte een kleur aanklikken en vervolgens opslaan. Dit geldt tevens voor het aanpassen van rubrieken en teksten op uw website.

Raadpleeg advertentie website maken voor meer informatie over het marktplaats CMS. Het is niet nodig om een nieuw script te schrijven. U hoeft geen PHP ontwikkelaar in te huren om een nieuw script te laten bouwen. Zet u een PHP ontwikkelaar aan het werk, dan bent u een veelvoud aan geld kwijt. De kosten van het marktplaats script zijn behoorlijk makkelijk terug te verdienen. Daarvoor biedt het script genoeg wijzen om geld te verdienen. Voor internetondernemers is het marktplaats script erg handig. Er is vrij amper kennis van de techniek nodig. Er worden voorbeeld rubrieken geïnstalleerd die u direct kunt gebruiken. In het geval dat u wilt dan mag u die rubrieken op uw advertentie website gebruiken. Bovendien kunt u zelf rubrieken aanmaken en bestaande rubrieken bewerken.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 家具商城网站管理系统 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:021-98765432 
联系地址:上海市某某路某大厦20楼B座2008室   邮政编码:210000