商品搜索
Search: 
会员登录信息
您好,欢迎光临本站!    请 登录  或  注册
网站标志
当前位置
点评详情
发布于:2019-11-29 09:42:42  访问:25 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Mijn Eigen Markplaats Realiseren
Een marktplaats script zorgt ervoor dat u vrij gemakkelijk een eigen marktplaats kunt beginnen. Ook met nauwelijks technische kennis kunt u een eigen marktplaats beginnen. Een marktplaats script aanschaffen kan al voor enkele tientjes. Het is in feite een investering. Die snel weer terug te verdienen is. Meestal zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u geld kunt verdienen. Onder andere betaalde rubrieken is een mogelijkheid voor het genereren van inkomsten.

De diverse onderdelen van uw advertentie website past u enorm makkelijk aan. Het aanpassen van de kleuren van uw website is een fluitje van een cent. Na het kiezen van de kleur slaat u de aanpassing gemakkelijk op. Het wijzigen van rubrieken en teksten op uw marktplaats website is uiterst eenvoudig. U ziet uw advertentie website meteen de aangepaste elementen. Er is geen technische kennis van uw kant nodig. Geld verdienen kan op verschillende wijzen met het marktplaats script. U kunt betaalde rubrieken aanmaken. Voor het plaatsen van een advertentie in zo een rubriek zal moeten worden betaald. Voor het aanmaken van een nieuw account kunt u een tarief rekenen. Een geldbedrag is eveneens te vragen als de advertentie een website link of telefoonnummer aan zijn advertentie toevoegt.

Koopt u het script dat in het artikel marktplaats php script wordt aangeraden, dan worden er al rubrieken voor u aangemaakt tijdens de installatie. Deze rubrieken zijn direct te gebruiken na de installatie. Ook maakt u eenvoudig uw eigen rubrieken aan als u dat wilt. De advertentie website is naar hartenlust aan te passen. Het aanpassen van een kleur op uw advertentie website is kinderspel.

Nadat u het script gekocht heeft, kunt u meteen met uw eigen marktplaats website aan de slag. U hoeft niet op een programmeur te wachten tot het script klaar is. Bedenk u dat een programmeur nooit voor enkele tientjes een nieuw script zal leveren. Binnen een paar minuten heeft u een werkende marktplaats website. En de kosten heeft u er zo uit. Omdat veel webhosting pakketten ondersteuning voor PHP en database bieden, heeft u veel keuze.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright ? 2009-2010 All Rights Reserved. 家具商城网站管理系统 版权所有   沪ICP备01234567号
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:021-98765432 
联系地址:上海市某某路某大厦20楼B座2008室   邮政编码:210000